Nagy Zsolt

Vállalkozásfejlesztési menedzser, managing partner - Vicket Developments

Nagy Zsolt

Vállalkozásfejlesztési menedzser, managing partner - Vicket Developments

A Vicket Developments 2019-ben kezdett el sportmérkőzéseket közvetíteni, mára már világesemények szervezőinek nyújt minőségi megoldásokat.

Az évek során a csapatok, illetve az edzők igényeit, szükségleteit felmérve egy olyan videoelemző megoldást fejlesztett ki, amely segíti a kommunikációt, könnyíti az edzők munkáját, ezáltal hozzájárul az eredményesebb, hatékonyabb munkához.

A Vicket Coach fő célja, hogy az edzői stábnak egy olyan könnyen kezelhető eszközt kínáljon, amivel gyorsan tud reagálni a mérkőzés kulcs eseményeire. A szoftver által azonnal, akár a pálya szélén, akár a szünetben hatékonyan ki tudják emelni a hibákat, jó megmozdulásokat, csapatszintű mozgásokat, és fel is vázolhatják a követendő stratégiát. Ehhez pedig semmilyen különleges technikai eszközre nincs szükség. Tökéletesen megfelel egy tablet, laptop vagy éppen telefon is.

Az összetett funkciókat egymásba olvasztó szoftver fő erőssége, hogy intuitív módon, könnyedén elsajátítható a használata. Ezáltal lehetővé teszi, hogy az edző a lényegre, a saját feladatára, céljaira fókuszáljon.

A Vicket Coach platformján valós időben megjelenik a mérkőzés, és lehetőség van elemzésre, helyzetek, játékosok címkézésére, videorészletek mentésére.

A Vicket Developments a csapatok, klubok, szövetségek szükségleteinek ismeretében teljeskörű szolgáltatást tud biztosítani felhőalapú megoldásoktól a kamerarendszerek telepítésén át a közvetítésig.

A sicSPORT Konferencián Nagy Zsolt a Vicket Coachban rejlő felhasználási lehetőségekről tart előadást. Előadásának címe: Az elvégzett munka visszatükrözése – Bevált gyakorlatok a videoelemzésben