Tudnivalók

Csoportos jegyet sportszervezetek, egyesületek, csapatok válthatnak munkatársaik számára.

Csoportos jegy vásárlásáért írjon a info@sicsport.hu címre.

A csoport méretétől függően kedvezményt biztosítunk a normál jegy árához képest.

A konferencia és a sportolói workshop egyaránt Csíkszeredában, a Csíki Moziban zajlik.

A sportolói workshopra 2024. május 22-én kerül sor, míg a konferenciára május 23-24-én.

A konferenciára és a sportolói workshopra ezúttal is olyan szakembereket hívtunk el, akik szakterületükön nemzetközi mércével is a legjobbak közé tartoznak.

Az előadók között lesz például világversenyeket megjárt mesteredző, sportpszichológus, erőnléti edző, rehabilitációs szakember, sportága élmezőnyében dolgozó edző, biológus, sportkommunikációs szakember. 

A sicSPORT Konferencia előadóinak névsorát úgy állítottuk össze, hogy minden sportban dolgozó szakember, illetve sporthoz kötődő érdeklődő sok újdonsággal, új impulzussal gazdagodjon.

A részvételt sportágtól függetlenül ajánljuk sportági, illetve erőnléti edzőknek, sportvezetőknek, sportszervezőknek, döntéshozóknak, sportorvosoknak, gyógytornászoknak, testnevelő tanároknak és természetesen aktív sportolóknak, illetve mindenkinek, aki kedvet kap meghallgatni előadóinkat.

Ahogy a neve is mutatja, a sportolói workshopot célzottan felnőtt élsportolóknak és 16 évnél idősebb versenysportolóknak ajánljuk.

Az interaktív előadásokon olyan gyakorlati tudást adunk a sportolóknak, amit a pályán és azon kívül azonnal felhasználhatnak saját fejlődésük érdekében.

 

A sicSPORT szervezői nyitottak a különböző partneri együttműködésekre olyan vállalkozásokkal, amelyek szívesen részesei lennének egy, a térség sportéletét segítő, minőségre törekvő, progresszív, hosszú távú vízióval rendelkező kezdeményezésnek.

Bármilyen együttműködői szándékot a sicsportkonf@gmail.com címen jelezhetnek.

Suporter Pass néven támogatói jegyet is válthat az, aki szeretne beállni a sicSPORT kezdeményezései mögé.

A támogatói jegyet azok számára hoztuk létre, akik jónak tartják a sicSPORT kezdeményezéseit, és a normál jegyáron felül is hozzájárulnának az eseményeink sikeréhez.

A támogatói jegyek tulajdonosai az előadásokon túl részt vehetnek az előadókkal és meghívottakkal közös álló fogadáson is.

Bármilyen konferenciához kapcsolódó kérdés esetén a info@sicsport.hu címen várjuk a levelét.

Igen. A konferencia egyik célja, hogy a sport különböző ágazataiban dolgozó szakemberek betekintést nyerjenek a sajátjuktól eltérő részterületek működésébe is, és megértsék azok jelentőségét az eredményesség szempontjából.

Az egynapos sportolói workshopra és a kétnapos konferenciára viszont természetesen külön váltható jegy.